Komputery, Windows i masa kompletnego bałaganu. Tak, to mój dziennik.

ktos.jogger


Nasza Klasa 2

05 stycznia 2009, 18:47:38. Cytaty , 0.

Siemanko Tyggrrysku! czy jeszcze mnie pamietasz? Mam juz dodane te super fotki w calej okazalosci na portalu NaszaKlasa2. Wpiszesz w google portal NaszaKlasa2 pl

A do paska adresu wpisać już nie mogę?

Przyszło przed chwilą na Gadu-Gadu.

Komentarze

  1. Hoss
    05 stycznia 2009 18:50:36

    Dla niektórych Google=Przeglądarka. Podobno.
    Ja takich osób nie spotkałem. Kolejny phishing.

  2. largo3
    05 stycznia 2009 19:22:41

    Cholera. Do mnie nawet w spamie nie mówią „Tygrysku”. ;P

  3. flegmatyk
    05 stycznia 2009 19:52:38

    Podejrzewam, że wysługują się google w celu ominięcia filtrów antyspamowych.

  4. Jajcuś
    05 stycznia 2009 20:04:06

    Albo, żeby podbić pozycję w Google — nie wiem na pewno, ale może Google dodatkowo punktuje coś czego się szuka i w co się klika w wynikach?

  5. Minio
    05 stycznia 2009 20:34:46

    Główną Joggera, z treścią tej notki, gugle wyświetla na trzeciej pozycji ;) .

  6. wzs
    05 stycznia 2009 20:44:33

    Hmm… w Japonii to właśni tak reklamują strony www…
    link Zresztą, patrząc po znajomych w niedalekiej przyszlości większość ZU tak będzie robić. Raj dla SEO ;)

    @Jajcuś – takie rzeczy to tylko w wp.pl – sto lat temu był klikohit :)

  7. wariat
    06 stycznia 2009 16:00:50

    nie podają adresu tylko każą wpisać w google, bo gaga-dudu po kilku zgłoszeniach na ich abuse blokuje przesyłanie linka. A tak nie bardzo jest co zablokować.

  8. PawelS
    11 stycznia 2009 21:10:37

    @wzs: Nie do końca, bo przecież G^ ma swojego Toolbara, który przesyła/pobiera mnóstwo danych odpytując za każdym razem serwery przy odwiedzeniu kolejnej strony. Do tego wyszukiwanie spersonalizowane, z którego też korzysta trochę osób. No i oczywiście historia wyszukiwania dla zalogowanych. Pytanie tylko czy oni przetwarzają te dane?

Zostaw komentarz

W komentarzach dozwolona jest składnia Markdown do formatowania.