Hm?
[21:11:41] *** 10544319@gg.chrome.pl is Offline
[21:11:41] <10544319@gg.chrome.pl> Siema :)
slyszalem ze szukasz stronki z mp3
wejdz na link w opisie
pozdrawiam Ania
Okej, fajnie, ale ja opisu nie widzę :-)
A byłby kolejny trojan (zapewne) do kolekcji...
06 kwietnia 2007 21:20:47
http://nutymp3.go.pl/
Proszę, ale chyba tam nie będzie żadnego trojana…
06 kwietnia 2007 21:21:17
To w końcu ON czy ONA? „(...) slyszalem… Ania” ;))
06 kwietnia 2007 21:22:30
Pooshh: Dziękuję, ale nie szukam stron z MP3 :-)
maniek: A co się będziemy trudzić aby bota w płeć wyposażać :-)
06 kwietnia 2007 22:04:45
On – bot
06 kwietnia 2007 22:38:11
Ktos, to był ten link z opisu.
07 kwietnia 2007 10:31:02
Nie widzisz, bo żeś autoryzacji nie dał ;p
07 kwietnia 2007 13:25:52
Właśnie przed chwilką:
(13:22:13) 9643671: adres – cze chcialam podac bardzo fajna strone wejdz na link w opisie i sprawdz co graja naprawde warto adres Pozdrawiam Ania
Czyżby Ania zmienił numer? ;))
08 kwietnia 2007 12:29:54
właśńie przed momentem też dostałam wiadomosc od tej ‘Ani’ ..
08 kwietnia 2007 14:25:23
wszedlem trojana chyba nie zlapalem bo spr jakimis prgramami i nie wykrylo a teraz znowu dostalem to samo gowno tylko z dopiskiem wesolych swiat…
08 kwietnia 2007 19:24:00
Dobra reklama Bloga Ktośiu
Pozdrawiam i dziekuje za dobre chęci :)
11 kwietnia 2007 14:31:12
fajnie a co z tymi mp3?
11 kwietnia 2007 16:57:40
Hmm.Bardzo fajna strona z mp3.Lepszej nie widziałam.I przestań spamować bo mi się od tego żygać chce.